Logotype

Om Nordiska Financial Partner Norway AS

Nordiska Financial Partner Norway AS ble grunnlagt i 2006 og er et norsk kreditt- og finansinstitusjon som eies av det svenska selskapet Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget (publ).

Som norsk kreditt- og finansinstitusjon har Nordiska Financial Partner Norway AS konsesjon fra det norske Finansdepartementet og er under tilsyn av Finanstilsynet. Statusen som norsk kreditt- og finansinstitusjon har flere fordeler, den viktigste er kvalitetssikringen for kundene, men selvfølgelig også respekten og tilliten fra myndigheter og potensielle forretningspartnere i alle land hvor Nordiska opererer. Som kredittinstitusjon har Nordiska lisens til å yte betalingstjenester.

Nordiska har godkjenning fra Finanstilsynet. Nordiska kan tilby kreditttjenester til ethvert land i EØS under sin norske lisens såfremt den aktuelle EØS-staten er varslet.

Nordiska leverer høyere kundeverdi enn markedsalternativer gjennom digitaliserte prosesser som muliggjør enkle og tilgjengelige produkter og tjenester for hverdagslige finansielle tjenester samt hurtige svar.

Jens Schau-Hansen
Jens Schau-Hansen, CEO

jens.schau-hansen@nordiska.com

+47 450 02 354

  • Ble med i 2013
  • 25+ års erfaring fra Ventelo AS og BaneTele AS i Oslo og Norsk Hydro ASA, Oslo og Lausanne.
  • Siviløkonom ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.